Apariții în media

Articole din presă

Cristian Gheorghe

APPCR: Romania poate deveni un pol regional important de productie de energie

Asociatia Profesionala a Producatorilor de Cabluri (APPCR) a fost fondata in 2009 si este vocea celor mai importanti producatori de cablu si procesatori de polimeri din Romania si Estul Europei. Cu o cifra de afaceri cumulata de peste 750 de milioane de euro si 3.000 de angajati directi, cele 7 companii membre ale organizatiei au o contributie semnificativa la cresterea economica, dezvoltarea infrastructurii si crearea de locuri de munca in Romania. Asociatia reprezinta interesele comune ale membrilor sai in fata autoritatilor nationale, institutiile Uniunii Europene si fata de orice alte parti interesate. Misiunea acesteia este sa promoveze interesele industriei cablurilor si a industriilor conexe, ca un factor esential pentru retele moderne de transport de energie, comunicatii si date, in special in ceea ce priveste siguranta, durabilitatea ecologica si inovarea.
Poate deveni membru al Asociatiei orice persoana fizica sau juridica romana, care a dat dovada de etica si bune practici de afaceri unanim acceptate si care face parte din categoria producatorilor de cabluri sau din industriile conexe acesteia si se angajeaza sa sprijine activitatea Asociatiei.
APPCR este condusa de un consiliu director, ales de membri. Patru membri ai Consiliului reprezinta diferitele grupuri de lucru ale APPCR - Energie, Comunicatii, Constructii/ CPR, Sustenabilitate. 
Interviu cu dl. Cristian Gheorghe, presedintele APPCR.

Cum devin membru APPCR